Boligkøb

Din advokat ved boligkøb

Vi vil gerne være din advokat ved boligkøb. Ved at rådgive og sørge for juraen ved boligkøb, sikrer vi dig en god og sikker oplevelse ved køb af bolig.

En advokatrådgiver er en vigtig samarbejdspartner, når du skal investere i ny bolig. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at advokaten udelukkende varetager dine interesser i købet. Husk, ejendomsmægleren er og bliver sælgers mand og derudover arbejder i egen interesse. Hos PHL udfører vi uafhængig boligkøb rådgivning, hvilket betyder, at vi ikke modtager vederlag fra tredjeparter, som fx banker og forsikringsselskaber. Vi arbejder uden skjulte dagsordener og repræsenterer udelukkende dine interesser.

Vi henviser til vores specialiserede afdeling for bolighandler:

BBBoligadvokat er en specialiseret afdeling i PHL Advokatfirma, som udelukkende beskæftiger sig med fast ejendom, herunder særlig berigtigelse af ejendomshandler, hvor vi rådgiver køber i forbindelse med boligkøb i form af villa, rækkehus, ejerlejlighed, andelsbolig, ideel anpart eller andet.

Vi har berigtiget mere end 1000 ejendomshandler og vores store erfaring med området gør, at vi hurtigt kan overskue sagen og rådgive om den konkrete ejendom, herunder tilstandsrapport, forsikringsforhold m.v.

Vi er udelukkende købers repræsentant, hvilket er særlig relevant i de sager, hvor ejendomsmægler (som er sælgers mand) berigtiger handlen.

Udover rådgivning i forbindelse med køb af fast ejendom rådgiver vi om lejeforhold, mangler ved fast ejendom, skimmelsvamp og relation til ejerskifteforsikringsselskab.

Skal du bruge en boligadvokat i forbindelse med køb af ny bolig eller andet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 39 61 11 11 eller mail info@phladvokat.dk.

Kontakt os her

Brug for en advokat med 30 års erfaring i byggebranchen? Udfyld formularen – så tager vi kontakt til dig.

Andelsbolig

Er valget faldet på køb af en andelsbolig, er det vigtigt med kompetent rådgivning i forbindelse med dit køb. Der er både gode og dårlige andelsboligkøb, men med vores rådgivning, er du sikker på, at undgå dyre overraskelser.

Læs mere om køb af andelsbolig her.

Byggegrund

Ved køb af grund fokuserer vi på beliggenhed, forurening, servitutter, offentlige bestemmelser, forsyninger og grundejerforeningen.

 

Læs mere om køb af byggegrund her.

Ejerlejlighed

At købe bolig er en stor investering, og faldgruberne er mange, men med den rigtige rådgivning kan du undgå dyre overraskelser. Vi arbejder for dine interesser og kan forhandle både pris og vilkår.

Læs mere om køb af ejerlejlighed her.

Forældrekøb

Skal du foretage et forældrekøb, er der ekstra god grund til at få kompetent rådgivning i forbindelse med dit køb. Vi yder også rådgivning om lejefastsættelse, valg af skatteordning, mulighed for boligsikring m.v.

Læs mere om forældrekøb her.

Ideel anpart

De fleste tager først kontakt til en advokat sidst i købsprocessen, men du vil opleve, at det er en stor fordel at have en advokat med på råd i begyndelsen af processen med en ideel anpart.

Læs mere om ideel anpart her.

Samlevende

Er I ikke gift, når I køber bolig?

Lever I papirløst sammen, er der en række forhold, I bør tage stilling til. I skal være klar over, at uanset hvor længe I bor sammen, kommer I ikke automatisk til at arve hinanden. Dette kan få stor betydning for jer og jeres økonomi, især ved køb af fast ejendom.

Læs mere om juraen ved at bo som samlevende.

Sommerhus

Ved køb af sommerhus bør du især overveje hvilken prisklasse og beliggenhed dit sommerhus skal have. Overvejer du at købe sommerhus kan du med fordel inddrage vores boligadvokat tidligt i processen, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Læs mere om køb af sommerhus her.

Villa

At købe en bolig er en af de største beslutninger, man kan træffe – både økonomisk og juridisk. Hjemmet er det sted, vi tilbringer størstedelen af vores tid, og derfor er det afgørende at træffe den rigtige beslutning i forhold til køb.

Læs mere om huskøb og køb af villa her.

Søren Søgaard

11. januar 2019

God og solid advokat med speciale i entreprise- og boligret

Jeg har anvendt Philip H. Lönborg fra PHL Advokat i over 2 år i forbindelse med en tvist mod et forsikringsselskab, som jeg havde tegnet ejerskifteforsikring hos. I den forbindelse har Philip været en kæmpe hjælp. Han har dels rådgivet mig i forhold til lovgivningen og fortolkning af … (Læsten resten)

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vores kompetente og erfarne advokater sidder klar til at tage en uforpligtende snak omkring lige netop din sag. Så får du vores bud på, hvad hvad din chancer er og vi kommer med et prisoverslag for et eventuelt sagsforløb.

Telefon: 39 61 11 11

Email: info@phladvokat.dk