Boligkøb

Din advokat ved boligkøb

Vi vil gerne være din advokat ved boligkøb. Ved at rådgive og sørge for juraen ved boligkøb, sikrer vi dig en god og sikker oplevelse ved køb af bolig.

En advokatrådgiver er en vigtig samarbejdspartner, når du skal investere i ny bolig. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at advokaten udelukkende varetager dine interesser i købet. Husk, ejendomsmægleren er og bliver sælgers mand og derudover arbejder i egen interesse. Hos PHL udfører vi uafhængig boligkøb rådgivning, hvilket betyder, at vi ikke modtager vederlag fra tredjeparter, som fx banker og forsikringsselskaber. Vi arbejder uden skjulte dagsordener og repræsenterer udelukkende dine interesser.

Vi henviser til vores specialiserede afdeling for bolighandler:

BBBoligadvokat er en specialiseret afdeling i PHL Advokatfirma, som udelukkende beskæftiger sig med fast ejendom, herunder særlig berigtigelse af ejendomshandler, hvor vi rådgiver køber i forbindelse med boligkøb i form af villa, rækkehus, ejerlejlighed, andelsbolig, ideel anpart eller andet.

Vi har berigtiget mere end 1000 ejendomshandler og vores store erfaring med området gør, at vi hurtigt kan overskue sagen og rådgive om den konkrete ejendom, herunder tilstandsrapport, forsikringsforhold m.v.

Vi er udelukkende købers repræsentant, hvilket er særlig relevant i de sager, hvor ejendomsmægler (som er sælgers mand) berigtiger handlen.

Udover rådgivning i forbindelse med køb af fast ejendom rådgiver vi om lejeforhold, mangler ved fast ejendom, skimmelsvamp og relation til ejerskifteforsikringsselskab.

Skal du bruge en boligadvokat i forbindelse med køb af ny bolig eller andet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 39 61 11 11 eller mail info@phladvokat.dk.

Kontakt os her

Brug for en advokat med 30 års erfaring i byggebranchen? Udfyld formularen – så tager vi kontakt til dig.

Søren Søgaard

11. januar 2019

God og solid advokat med speciale i entreprise- og boligret

Jeg har anvendt Philip H. Lönborg fra PHL Advokat i over 2 år i forbindelse med en tvist mod et forsikringsselskab, som jeg havde tegnet ejerskifteforsikring hos. I den forbindelse har Philip været en kæmpe hjælp. Han har dels rådgivet mig i forhold til lovgivningen og fortolkning af … (Læsten resten)

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vores kompetente og erfarne advokater sidder klar til at tage en uforpligtende snak omkring lige netop din sag. Så får du vores bud på, hvad hvad din chancer er og vi kommer med et prisoverslag for et eventuelt sagsforløb.

Telefon: 39 61 11 11

Email: info@phladvokat.dk